Skip to content Skip to footer
20210624_194729

A la carte

Dat charmante dorpje, die onvergetelijke b&b, dat ene perfecte restaurant? Van grondige research naar de verborgen juweeltjes en hotspots tot een sprankelend reisverhaal of enthousiaste review. Ik zorg ervoor dat jouw lezer zin krijgt, net als ik elke dag, om onmiddellijk zijn koffers te pakken.

Doe jouw (web)teksten leven. Ik pak jouw ideeën en krabbels vast, overgiet ze met mijn attractieve sausje en lever kwalitatieve, wervende teksten af.

Al een ontwerp maar ook twijfel? Ik help je graag met nalezen, bijschaven en corrigeren. Van een spellingcheck tot die juiste woordvolgorde voor een boodschap die blijft plakken.

Spot on, die copy voor jouw socials. Van ideeën sprokkelen tot bezielde posts en interactieve stories maken om jouw volgers te inspireren, ik regel het. Nederlands of Engels, you name it.

Scrittofoli | Elke Cristofoli-Verkimpen © 2024. Alle Rechten Voorbehouden.